Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής σε συναντήσεις με θεσμικά όργανα της πολιτείας

Published On: 17/04/2019Last Updated: 17/04/2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής στο πλαίσιο της ενίσχυσης του διαλόγου με θεσμικά όργανα της πολιτείας και της προσπάθειας ενεργούς συμμετοχής του στη διαμόρφωση των πολιτικών δημόσιας υγείας στη χώρα μας, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15/4/2019 μία σειρά σημαντικών συναντήσεων.

Το ΔΣ συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κ. Γιάννη Μπασκόζο, με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, καθώς και τους εκπρόσωπους των κομμάτων τους σε θέματα υγείας και παιδείας.

Κατά τις συναντήσεις αυτές παρουσιάστηκε, συζητήθηκε και δόθηκε κείμενο με τις προτεραιότητες του Φόρουμ για τη δημόσια υγεία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά από διαβούλευση με τα μέλη του, με την πρόταση να ενσωματωθούν και υλοποιηθούν εντός τετραετίας στο πλαίσιο ενός Εθνικού Σχεδίου δράσης για τη Δημόσια Υγεία.